Kamis, 18 Juni 2009

CINTA KETOK MAGIC

[ Cinta Ketok Magic ]
* Ari cinta kang sanes ketok magic Di tutup-tutup teu kengeng sidik Cinta keudah peuli rintih taliti memeh kapeuting Ari cinta kang sanes supermarket Di aya-aya ngarah kapelet Cinta aya duriat kanyaah manteng geuning gumelis ( Ari cinta, ari cinta ) Endah rasana suka jeung duka ( Ari cinta, ari cinta ) Lamun kapakeur sok luluasan Pinuh pangorbanan Pinuh kasabaran Pinuh rasa heman Pinuh ka imanan

1 komentar: