Cinta Ketok Magic

Cinta Ketok Magic


*
Ari cinta kang sanes ketok magic
Di tutup-tutup teu kengeng sidik
Cinta keudah peulik
Rintih taliti memeh kapeuting



Ari cinta kang sanes supermarket
Di aya-aya ngarah kapelet
Cinta aya duriat kanyaah manteung Beurang jeung peuting

Reff
( Ari cinta, ari cinta ) Endah rasana suka jeung duka
( Ari cinta, ari cinta ) Lamun kapakeur sok luluasan
Pinuh pangorbanan Pinuh kasabaran
Pinuh rasa heman Pinuh ka imanan

2 Responses to "Cinta Ketok Magic"